Életfeladat kurzus

2014. április 19. szombat
16:00-20:30
2014. április 20. vasárnap
10:00-14:30
2014. április 26. szombat
16:00-20:30
2014. április 27. vasárnap
10:00-14:30

 

 

 

 

 

Mi dolgom az életben?
A sorsalakítás művészete
Gyakorlati tanfolyam

2014. április 19-20. és 26-27-én

 

Saját sorsod kovácsa vagy!
Teremts olyan jövőt magadnak, amilyenre igazán vágysz!

 

Bármi legyen is a célod - szakmai siker, szerelemi életed kiteljesedése, szellemi megvalósítás - ez a tanfolyam rendelkezésedre bocsájtja mindazokat az eszközöket amelyekre céljaid eléréséhez szükséged van.

A tanfolyam során mindenekelőtt világossá válik számodra, mi az, amit valójában akarsz az élettől.

Annyi mindennel foglalkozhatnál, de vajon mi az ami valójában boldoggá tenne? Csak a képzeleted és a mélyebb lényeddel való kapcsolatod tud választ adni erre a kérdésre, a tanfolyamon elsajátított módszerek pedig segítenek újrateremteni ezt a kapcsolatot.

Kiknek szól a tanfolyam?

Azoknak...

• akik tudatosan és felelősségteljesen akarják alakítani saját életútjukat, és akik el akarják sajátítani az ehhez szükséges ismereteket.

• akik érzik, hogy valamit meg kell valósítaniuk életükben, de még nem sikerült körvonalazni, hogy mi az.

• akik már megfogalmazták magukban, mit is akarnak az élettől, de meg akarnak győződni választásuk helyességéről.

• akik pontosan tudják, mi az életfeladatuk, és szeretnének birtokába jutni olyan módszereknek, amelyek segítenek felismerni az akadályokat, átlépni azokat és megvalósítani céljaikat.

 

Tanfolyamvezető Aimen Klimmeron (Csibi István) a Káma Púra c. regény szerzője, színházrendező, kreativitás tréner.

 

A tanfolyam időpontja: 2014. április 19-én és 26-án, szombaton 16:00 - 20:30, 20-án és 27-én, vasárnap 10:00 - 14:30.

Helyszín: Budapest

A tanfolyam díja: 25.000 Ft. Ha hozol magaddal másokat, max. 3 fő erejéig fejenként 5.000 Ft kedvezményt adunk a díjból.

Jelentkezési határidő: 2014. április 12.

Több mint tanfolyam: egy belső utazás, amely által

• felfedezed, hogy valójában mit akarsz az Élettől, mi tehet BOLDOGGÁ;

• tudatosítod képességeidet, hajlamaidat, adottságaidat;

• sikeresen megvalósítod vágyaidat.

A tanfolyam alapelvei

• Minden személynek saját egyéni életútja van. Ez az az életforma, ami a legjobban megfelel az ő egyéniségének, adottságainak és legmélyebb vágyainak. Ez az életút magába foglal egy hivatást, egy személyes életfeladatot és egy ideális sorsvonalat.

• Minden életfeladat teljesen egyéni, egyedi és megismételhetetlen, ezért megvalósításához nélkülözhetetlen a kreativitás.

• Jelen pillanatban a Föld lakosságának kevesebb, mint 7 százaléka él saját legmélyebb vágyainak megfelelő életet. Mindenki más a tömegmanipuláció valamilyen formájának áldozata, a pénzzel és hatalommal bíró kevesek szolgája.

• A betegségek, a társadalmi problémák és a boldogtalanság legfőbb oka az, hogy az ember nincs harmóniában sem önmagával sem környezetével, sem a Világmindenséggel sem annak teremtőjével.

• Annak ellenére, hogy a társadalomnak szüksége lenne arra, hogy mindenki azzal foglalkozzon amihez a legjobban ért, ami közel áll a lelkéhez, pontosan a kialakult társadalmi struktúrák akadályozzák meg a személyt abban, hogy személyes életfeladatát betöltse. A magyarázat az, hogy az adott társadalmi struktúrákat a vezetők alakítják, saját érdekeik szerint, nekik pedig semmi érdekük, hogy az emberek tudatszabadsággal rendelkezzenek, és hogy boldogok legyenek. Nekik könnyen manipulálható, elgépiesedett tömegemberekre, ítélőképességgel nem rendelkező fogyasztó-vásárlókra van szükségük.

• Mindezek ellenére a mai korban kezdenek megteremtődni a feltételek ahhoz, hogy egyre több ember felfedezze életének igazi értelmét, tudatosítsa életfeladatát, és legmélyebb vágyaihoz hű életet éljen. Ami még egyelőre hiányzik, az a tudás, az Életút és a Sors törvényeire vonatkozó ismeretek. Ez a tanfolyam pontosan ezt a hiányt hivatott pótolni.

És még valami...

• Ez nem egy személyiségfejlesztő tréning, hanem inkább egy “lélekfejlesztő” együttlét, mivel célja nem a létköznapi individualitásunk, vagyis az egónk erősítése, hanem a lelkünk és tudatunk közötti kapcsolat helyreállítása.

• A személyiségfejlesztő tanfolyamok általában arra próbálnak rávezetni, hogy tudatosítsuk vágyaikat és szenvedélyeinket, annak érdekében, hogy megfogalmazhassuk életcéljainkat, csak annyi a gond, hogy az emberek kilencven százaléka nem képes beazonosítani azokat az igazi vágyakat amelyek a lélek mélyéről fakadnak. Amiket ők saját gondolataiknak, vágyaiknak, szenvedélyeiknek hisznek, valójában mások által betáplált gondolatok, vágyak, szenvedélyek. Ez a befolyás érkezhet szüleinktől, oktatóinktól, politikusainktól, a médiától, az éppen uralkodó gondolkodásmintáktól, vagy a kollektív tudatalatti szintjéről. Nagyon kevesen képesek saját elméjükkel gondolkodni, annak ellenére, hogy szinte mindenki hallott a tömegmanipuláció káros hatásáról.

• Ilyen körülmények között az életcélok, amelyeket kitűzünk magunknak, s amelyeket nagy erőfeszítések árán igyekszünk megvalósítani, nem is saját céljaink, és ezért nagyon nehezen megvalósíthatóak. Az ilyen célok egyre távolabb sodornak önmagunktól, a dolgok természetes harmóniájától, s ha végül, nagy nehezen meg is valósítjuk őket, csalódottan tapasztaljuk, hogy nem kapjuk meg azt boldogságot és elégtételt amire számítottunk. Meg a sikeresnek titulált személyek között is ritkán lehet boldog embert látni. Vajon miért?

• A boldogság, amelyre vágyunk, elérhető. Létezik, és nekünk, mint isteni lényeknek jogunk van ehhez a boldogsághoz, csak ismerni kell az odavezető utat. Meg kell tanulnunk megszabadulni mindenfajta manipulációtól, a mások által belénk sulykolt vágyaktól, és fel kell fedeznünk saját igazi, lelkünk mélyéről jövő vágyainkat.

• Ez a tanfolyam megtanít különbséget tenni saját, lelkünk legmélyén fogant vágyaink, és egós személyiségünk felszínes vágyai között. Megadja azokat a hatásos módszereket, amelyek segítenek követni a mélyről jövő impulzusokat, felismerni az akadályokat, amelyek felléphetnek az úton, és túljutni ezeken az akadályokon

MeogsztásMegosztás